وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

اردوغان: اجازه مشروعیت‌بخشی به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم

رئیس‌جمهور ترکیه اظهارات ترامپ در خصوص به رسمیت شناختن حاکمیت تل‌آویو بر جولان اشغالی را «تاسف‌بار» خواند و گفت: «چنین اظهاراتی منطقه را در آستانه یک بحران دیگر قرار داده و ما اجازه مشروعیت بخشیدن به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم».
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۱۱۱
به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور ترکیه اظهارات ترامپ در خصوص به رسمیت شناختن حاکمیت تل‌آویو بر جولان اشغالی را «تاسف‌بار» خواند و گفت: «چنین اظهاراتی منطقه را در آستانه یک بحران دیگر قرار داده و ما اجازه مشروعیت بخشیدن به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم».

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز جمعه در نشست فوق‌العاده سازمان ملل همکاری اسلامی در استانبول درباره مسایل مختلف منطقه و جهان از جمله مساله جولان اشغالی و حمله تروریستی نیوزلند سخنرانی کرد.

او در خصوص حادثه تروریستی نیوزلند گفت که «حمله هفته گذشته به نمازگزاران در نیوزیلند را که منجر به شهادت ۵۱ نفر و زخمی شدن ۴۷ تن دیگر شد، نمی‌توان یک حادثه عادی دانست».

اردوغان افزود: «این حمله تروریستی، نشانه دشمنی، نفرت و وسواس ریشه‌دار و عمیق و غیرقابل انکار است».

رئیس جمهور ترکیه که در نشست فوق‌العاده سازمان همکاری‌ اسلامی سخنرانی می‌کرد؛ گفت که «بار دیگر همبستگی خود را با برادران نیوزیلندی اعلام می‌کنیم».

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که «از پیگیری‌ها و رسیدگی نخست‌وزیر نیوزیلند به حمله تروریستی در این کشور قدردانی می‌کنم و این رویکرد باید الگویی برای کشورهای دیگر باشد».

رجب طیب اردوغان خواستار مبارزه با پدیده اسلام‌هراسی شد و گفت: «بشریت همانطور که پس از فاجعه هولوکاست با یهودی‌ستیزی مبارزه کرد، باید با همان قاطعیت با اسلام‌ستیزی نیز مقابله کند».

وی افزود: «همانند داعش، الشباب و پ.ک.ک، گروه نئونازیسم نیز باید به عنوان یک سازمان تروریستی ارزیابی و به آن رسیدگی شود».

رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد: «باید در قبال مسایل امت اسلامی با هم حرکت کنیم؛ مسایلی که آینده مشترک جهان اسلام و بشریت را تهدید می کند».

اردوغان در بخش دیگری از سخنرانی‌اش به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره جولان اشغالی اشاره کرد و گفت که چنین اظهاراتی باعث ایجاد بحران و تنشی جدید در منطقه می‌شود.

وی تاکید کرد که «اظهارات تاسف‌بار ترامپ، منطقه را در آستانه یک بحران دیگر قرار داده است و ما اجازه مشروعیت بخشیدن به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم».

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که «سکوت سازمان همکاری اسلامی در قبال حوادثی که آینده جهان را تهدید می‌کند، پذیرفتنی نیست».
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار